top of page
276981528_371619337970883_3700587949322379105_n.jpg

Dag lieve gast, laten we even kennis maken! 

Ik ben benieuwd naar wat jou bij Roos 14 brengt, maar ik vertel je alvast ook graag wat over mezelf.

Ik hou van de natuur, van lente en herfst, van wandelen en fietsen, van lekker eten, van alles wat mooi en zacht is. Maar ook van ontdekken en creëren, van filosofie en psychologie. Van mensen en dieren. Bovenal van mijn 16-jarige dochter en amazone Marthe-Louise.

Verslaafd aan boeken, chocolade en de gezelligheid van kaarsjes.

Met Roos 14 gaat opnieuw een droom in vervulling.  Na een carrière van 10 jaar bij Acerta Sociaal Secretariaat, ging in 2012 het ondernemerschap voor de eerste keer kriebelen. Sariemarijs 'Drinks & Sweets - Home decoration' werd geboren.

5 leerrijke en boeiende jaren later, ging de ondernemersjas tijdelijk aan de haak om me volop te storten op de renovatie van een pand met een prachtige ligging in Waanrode. December 2021 zag Roos 14 'Bijzondere locatie voor ontmoeting en meer' het daglicht. De eerste B&B-gasten ontvingen we in de zomer van '22.

Muziek blijft mijn grootste passie. Met mijn band Velvets raak ik maar al te graag een gevoelige snaar tijdens een intiem concert of een huwelijksceremonie.

Ik hou van het Hageland en de Ardennen. Trekken we erop uit met de rugzak voor een stevige wandeling, dan is vriend en levenspartner Guy mijn favoriete compagnon de route. Ik hou ook van het Noorden en ben meer dan geboeid door de schoonheid van Scandinavië. 

Naast deze zelfstandige activiteit, durf ik ook al wel eens een deeltijdse job in loonverband uit te testen. Zo vind je me momenteel enkele dagen per week aan het onthaal van Stad Diest of Huis 30.

Roos 14 moet een plek worden waar een combinatie van al wat ik zélf graag doe en waar ik voor sta in een compleet totaalpakket gegoten wordt. Meegaan met de seizoenen, met de wensen van de gast en het gevoel en de intuïtie van mezelf als gastvrouw. Go with the flow, zo vanzelfsprekend dat het aanvoelt als thuis.

Ik wil graag élke gast dat thuisgevoel geven. Warm, ongedwongen en hartelijk.

 

Welkom bij Roos 14!  Saartje

Over ons

Als avontuurlijk deel van onze tandem en papa van zonen Seppe en Ferre, voel ik me prima in mijn nopjes wanneer ik op de achtergrond de handen uit de mouwen kan steken. Ik ben niet de schrijver, maar de babbelaar van ons twee. Een praatje slaan met de klanten, na het avondeten een streekbiertje proeven met onze gasten, ik neem er graag de tijd voor. Met een grappige anekdokte of een wandeltip breek ik het ijs, zodat jij je snel goed voelt in onze biotoop, zodat een verblijf bij Roos 14 ook voor jou aanvoelt als thuis. Op zoek naar een adresje voor een lekker diner of een gezellig café voor een avondje uit? Ik verklap met plezier de toppers van onze streek!

Welkom! 

Guy

IMG-20220713-WA0008.jpg
IMG-20230702-WA0001.jpg

Hoi, ik ben Juliette!

Ik ben de jongste aanwinst van het welkomstteam van Roos 14.

Geboren in mei 2023, op de 14de. Toeval, of niet? 

 

Ik ben hier nog maar net en moet dus nog veel leren. Ik kijk ernaar uit om je te leren kennen en samen te ontdekken wat voor leuks deze plek te bieden heeft!

Zie ik je gauw? 

 

bottom of page