top of page
276981528_371619337970883_3700587949322379105_n.jpg

Dag lieve gast, laten we even kennis maken! 

Ik ben benieuwd naar wat jou bij Roos 14 brengt, maar ik vertel je alvast ook graag wat over mezelf.

Ik hou van de natuur, van lente en herfst, van wandelen en fietsen, van lekker eten, van alles wat mooi en zacht is. Maar ook van ontdekken en creëren, van filosofie en psychologie. Van mensen en dieren.

Verslaafd aan boeken, chocolade en de gezelligheid van kaarsjes.

Met Roos 14 gaat opnieuw een droom in vervulling. 10 jaar na de opstart van Sariemarijs (Kortenaken), wil ik iedere gast of klant die logeert of passeert in de watten leggen bij B&B Roos 14. Muziek is mijn passie en met mijn band Velvets raak ik maar al te graag een gevoelige snaar tijdens een intiem concert of een huwelijksceremonie.

Ik hou van het Hageland en de Ardennen. Trekken we erop uit met de rugzak voor een stevige wandeling, dan is vriend en levenspartner Guy mijn favoriete compagnon de route.

Roos 14 moet een plek worden waar een combinatie van al wat ik zélf graag doe en waar ik voor sta in een compleet totaalpakket gegoten wordt. Meegaan met de seizoenen, met de wensen van de gast en het gevoel en de intuïtie van mezelf als gastvrouw. Go with the flow, zo vanzelfsprekend dat het aanvoelt als thuis.

Ik wil graag élke gast dat thuisgevoel geven. Warm, ongedwongen en hartelijk.

 

Welkom bij Roos 14!  Saartje

Over ons

Als avontuurlijk deel van onze tandem, voel ik me prima in mijn nopjes wanneer ik op de achtergrond de handen uit de mouwen kan steken. Een babbeltje slaan met de klanten, na het avondeten een streekbiertje proeven met onze gasten, ik neem er graag de tijd voor. Met een grappige anekdokte of een wandeltip breek ik het ijs, zodat jij je snel thuisvoelt in onze biotoop, zodat een verblijf bij Roos 14 ook voor jou aanvoelt als thuis. Op zoek naar een adresje voor een lekker diner of een gezellig café voor een avondje uit? Ik verklap met plezier de toppers van onze streek!

Welkom! 

Guy

IMG-20220713-WA0008.jpg
bottom of page